HEJ MORE, KARMO!

HEJ MORE, KARMO!

 

 

Gimme my NICE LAJF a HNED!

Podle odškrtnutejch zásluh 

ho mám žítdávno..

Tak sebou mrskni, TY LEMRO!

 

Šanci?

Tu dostal  každej

kdo přišel, kdo o  doopravdy stál...

Málokdo TO ale fakt podržel 

a v testu důvěry nepropad..

 

SVĚDOMÍ? 

Každýho věc, hele..

Se ještě VOKÁŽE..

Jakej bordel sis udělal - takovej uklidíš!

 

KDO VÍNO PIJE, VODU NEKÁŽE!

___________________

 

"Éj MORE, pošli starou pro ty dobrý POVIDLA

Pod namažu TI na khára, ať voblíže TI..

NEVADÍ NIC, nestyď se -  klidně tady před lidma..

 

Tak co Ti je?  

Samo, že ne zadara, ty Cháve

Máš na kapse ňáký LOVE ?  

 

Neva BRÁCHO, pro Tebe zkusim domluvit

to i v Párně..

 

Co VoNA čumí jak kdyby z toho něco chtěla?

 

Budeš na nás dělat TLAKY, PSYCHIKY?

NA KOLENA a pak mazej domů TY!

 

"Cigáni roba věci zakázané tak přidej sa k nim,

ale nehovor to raděj svoji Mame!"

_____________________

 

Červenej diplom za plnění DESATERA

+ 3 PLUSOVÝ BODY k tomu

Jako bacha, kámo! 

 

Ty cenněj se a nedávaj jen tak komu!  

 

V kabelce marně hledám make-up,

rtěnku 42čtyrku - Chanelku..

 

Jasný, že vím o jakou šlo zlodějskou ŠMEJDKU..

 

Na duši špinavý INDIVIDUA,

chtěj po mě hrát jejich podivný hry

 

Sorry, NEBUDU - já neznat taký pravidla.)

 

NEFLÁKÁM SE 

 

Sbírám cenný zkušenosti!

co čekat v různý lidský SPOLEČNOSTI...

 

Stačilo..Vod teď už jen ROVINU

a  NÁLADU, KDE KRÁSA STŘÍDÁ NÁDHERU!

_____________________

Verrr

Autor Verrr, 11.04.2022
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, Muff, mkinka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přiznám se, že sám bejvám někdy ouplnej degeš...

11.04.2022 15:02:09 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí