Nabhi na houpačce

Nabhi na houpačce

Anotace: A pár kapek oleje

"*"

"***"

Tvůj pupík.

 "Je tak úžasný dar."

Stvořitel mi ho asi dal.

Když jsem v noci spal.

Abych ho ráno ... jemně polaskal.

"***"

Již při početí s placentou se pojí.

"Je nádherný a za to mi vše stojí."

Při Tvém chvění.

Při probuzení.

Při chtění.

Víc slasti.

Když propadám se do propasti.

Jen špičkou jazyka.

Jen jedním prstem.

Kroužek po kroužku.

A

Kapky oleje.

Kap ... kap ... kap.

Z růžových růží.

Lásku opět tuží.

Když v pravé poledne.

Pocit štěstí ... přichází.

"***"

HOUPY  HOU

"***"

"*"

Autor Fialový metal, 19.05.2022
Přečteno 174x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, šerý, Psavec, Květka Š., Frr, mkinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí