Přítel

Přítel

Anotace: Ano Fantasy

Kdo vlastně je přítel, kdo vlastně je kamarád.
Kdo je jen známý, to vážně bych věděl rád.
Kolika lidem, smím večer zavolat.
Kolik z nich se bude mou osobou radovat.

Dnešní svět falešný, jak soudkyně Barbara.
Dneska už nikdo ti nedá nic zadara.
Proč všichni si závidí, kdo kolik vyhrál.
Všichni jen řeší, kdo kolik si nabral.

Kde jsou ty časy, kdy něco to bylo.
Kde jsou ty časy, kdy přátelství žilo.
Dnes jsme jen lidi, co sebe jen řeší.
Všichni jen řeší bohatství něčí.

Kolik máš peněž, kolik aut a kolik žen.
Jestli jsi chudák, nebo právě si žiješ sen.
Kde jsou ty časy, kdo bohatství znamenalo lásku.
Kde jsou ty časy, kdy nemusel jsi nosit masku.

Kolik máš přátel, kterým se nestydíš ozvat.
Kolik jich je, co k tobě se chtějí dostat.
Je mi jen líto žít takový chaos.
Kde přátelství je Facebooková žádost.

Autor Notimportant, 31.03.2023
Přečteno 182x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, Psavec, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přišel anděl
a roztáhnul křídla
i dodal svěží dech.
Vytryskla duha
i rozhořel se štěstím keř.
A řekl člověku.
To uvnitř máš nejdražší,
máš tam sever i jih.
Podám Ti ruku
a s Tebou chci jít.
Ta la la.
Nebi věčný dík.
I nehmatatelné dává svit.

31.03.2023 11:31:41 | mkinka

Pravdivé, jen mi to nepřijde jako fantasy

31.03.2023 11:26:21 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí