Nová úroda

Nová úroda

Anotace: taková staro-nová :-)

Sbírka: O životě ...

Jak navázat starou nit

lze to vůbec?

Nebo radši novou vzít

a vše co bylo za-hodit

A proč vůbec navazovat

Na co, k čemu, komu volat

Nová půda pod nohama

"věstí štěstí" zavolala

vše podstatné již bylo napsáno

obraťme tak zase list

a pokračujme - zase číst
Autor Helena Lovecká, 13.01.2012
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí