Má pravda o životě

Má pravda o životě

Anotace: Můžete tvrdit,že to tak není?

Jsme tuláci po hvězdách...a snílci..možná blázni jen.
Brečíme za zavřenými dveřmi,i když celý svět je nám otevřen.
Bušíme na druhé straně a žádáme kapku naděje.
Z tváří stíráme slzy a pot,ty malé,slané krůpěje.
A přez tu dřinu nevidíme,že slunce svítí a vzduch svobodou voní.
Jako bychom se štěstí báli,každý před ním zrak svůj skloní.
A jen trápení nám srdce i mozek zatemnilo...
Jenže..když né o štěstí..o čem by se potom snilo?
Autor Rootness, 07.03.2012
Přečteno 907x
Tipy 17
Poslední tipující: kytiu, Eru Alonnar, Raziel PsyDearth Characith, gallatea, Barbell, Anjesis, E., Nergal, Psavec, Aurora., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná myšlenka, krásný rým ;) "o čem by se potom snilo?" tahle fráze se mi líbí a to, že je vše paradoxní ;)

08.03.2012 12:20:28 | Aurora.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí