Mlíko a kouř

Mlíko a kouř

Anotace: O dnešku

Má nenabažená chuť po konkrétním
jen usvědčila nesmyslný přebytek ovcí v malé ohrádce,
zbytečný přepych zakouřeného maloměsta klaunů a vlků,
a zvráceného špeha Darwinova na trhu s cihlou a maltou,
kde spor vyhraje nejpostradatelnější človíček
s největší hrstí papíru v mávající pevně sevřené pěsti.

Má neočekávaná galantnost u turniketu,
konzumní šarm mezi regály
a nenalezení hledaného ve třech sousedících příšerách,
bolácích města, droze obézní sousedky,
magistry Žíly křečové,
s velkými taškami
po mrtvém feťákovi,
válečném hrdinovi,
který padl za chuťový pohárek ve válce s dobou,
neznamenaly nic než to.

Ze zelené opice stal se mezitím dračí mrzák
a mí přátelé v čajovně ztichli,
vyjadřujíc upřímnou soustrast tichu,
které za chvilku rozbilo cosi hrozného.
Autor Malachias Traum, 10.03.2012
Přečteno 533x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea, angellka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí