Pořád jenom spíš

Pořád jenom spíš

Anotace: especially for básněnka

Sbírka: Ty víš že je to navždy

TICHO
Jen ručička utíká
a venku padá sníh
tma v srdci veliká
PIKO
tak strašně bojíš se jich...
Kéž bys uměl mezi řádky číst
to co ti neříkám
ani v náznacích
To ticho
a venku hnusnej sníh
Co občas zahlídnu
bolí srdce mý.
Nuda...
To slovo co mi nahání strach
se s tebou stává realitou
ale já nechci jít dál
Tak zuby zatínám
a vzlykám do polštářů když spíš
Možná že tvojí vinou
už nevnímám křídla holubic
Ne, nic´s neudělal
Jen spíš...
Jen já a Smrt
si žádáme od svých dítek víc
A ty spíš tak kouzelně...
Pořád jenom spíš?

TÓNY
Ty tóny
mlží mi kontakt s realitou
a já oněj nestojím
Není to tvojí vinou
že mám duši rozervanou.
Jen ticho...
a ten čas se nezastaví.
Kdy jsme si naposled
jako děti hráli?
Teď tvá kůže, z níž sálal žár
chtěla bych tu uklidit
upírám svý myšlení k tomu dni
ale nevím kam vede cesta má
a kde je můj směr
Již nedokážu ničemu věřit
a dál chtěla bych naslouchat pohádkám
Pojeďme na sever!
Znáš to slovo kouzelný?
Jen ty, já a sníh...
Autor LadyElis, 21.03.2012
Přečteno 662x
Tipy 9
Poslední tipující: seh, Loveless, Linzerka, básněnka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen střípek v oku,čeká na severu,jak z pohádky o Kájovi a Gerdě,ta báseň je jak zakletá,však šeptá pojedu věrně..severem..je moc krásná

21.03.2012 19:37:17 | básněnka

Díky, jsem ráda, že se líbila, když už jsem jí přepsala z papírové podoby :-)

21.03.2012 21:14:04 | LadyElis

zajímavé

21.03.2012 11:37:56 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí