A my jsme spolu chtěli děti?

A my jsme spolu chtěli děti?

Anotace: x

A my jsme spolu chtěli děti!?
Matka- blázen a otec- psychopat?
Jak by to dopadlo,
co by měli?
Než jeden druhého
a bolest a strach.
Kluk by byl rváč
a holka kurva byla,
alkohol a drogy se jim taky nevyhly.
Vždyť víme oba,
že někdy vážně
vymýšlíme nesmysly.
Autor LadyElis, 31.03.2012
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: ewon, Demotivovná Dezorientace
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prostě normálně nenormální děti

02.04.2012 20:30:57 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí