Máš oči červený jak obal od Pallmallek...

Máš oči červený jak obal od Pallmallek...

Máš oči červený jak obal od Pallmallek,
a vějíř vrásek kolem nich,
máš v očích odraz mrtvých lásek,
a kromě nich už nic...
Jak moc chtěla bych je probudit!
Máš v očích odraz mrtvých lásek
jako průvod maškarních masek,
a smrt tancuje kolem nich,
neodolám, chci tvý vrásky políbit...
Máš oči červený jak obal od Pallmallek,
a jiný cigára už ani nekouříš,
a víš že tě miluju, ikdyž to neumím,
ty mi snad rozumíš...
Jednou již psala jsem básně pro ikary,
své verše absurdní poslala do pekla,
pro tebe přesila bych písek Sahary,
jen aby bolest má po kapkách odtekla.
Máš oči červený jak obal od Pallmallek,
a ty mrtvý lásky v nich tančí dál,
přehlušit drogama bolesti ze ztráty,
to byl náš původní společný plán...
Autor LadyElis, 07.04.2012
Přečteno 606x
Tipy 10
Poslední tipující: Loveless, seh, Radhuza, Květka Š., hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokud jsem nedočetla až k posledním dvěma veršům, pořád jsem čekala o kom to vlastně bude, byla by to taky klidně vcelku originální básnička pro mámu..
jsou tu moc dobrý místa a jako celek mě to oslovilo

07.04.2012 16:58:15 | hanele m.

Originalita se prej cení ;-) Díky za koment

07.04.2012 17:06:18 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí