Uvolnění jádra z věznícího kruhu Illu

Uvolnění jádra z věznícího kruhu Illu

Anotace: Do ticha se noříc zas, hledat krásu krás.

čisté energii všechna voda zpívá
láskou je nakloněna
pravdou je zocelena
spravedlnost veškerým se prolívá

nakloněný v pravo ohněm hýbne
rozpoznávájícím krás
vyřknul sebe tak že vzrostl klas
hladovějící duše ducha včas se shýbne

v levo okem hledí ve svém letu
neznalým je tíhu
rozechvělým k jihu
podal ruku rozkveltému květu

živoucím kamenem uzdravení vracející
nevnímaje z ruchu ruch
pak stal se v zemi duch
je světlo světem prozařující

pak vůlí život převzal ze zrození
nicneříkající sprvadedlivým poděkoval
vždyť žít ho pláčem v žití evokoval
nemocnému pravda i láska uzdravení
Autor RešHeNúnHe, 18.04.2012
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí