Klíče ke chtíči

Klíče ke chtíči

Anotace: Ztratil se klíč když sváděl mě chtíč Přes tolik úplatků Nandal si oprátku Stále...

Ztratil se klíč když sváděl mě chtíč
Přes tolik úplatků
Nandal si oprátku
Stále se litoval
sám sebe objímal
V kytici ze lží , proseb a vášně
Sladce i hořce
Hladil mi tváře
Jazyk si svázal
Na kolo se lámal
Nejde tu o nebe
Není dost naděje
Zalitý krve louží
Po snech svých touží
Zarytý v hlíně
Líbá své dítě
Autor Veronika Nina, 26.04.2012
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Tomíno...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady fakt nevím..asi vyšší dívčí...

29.01.2013 23:33:11 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí