Smrtka

Smrtka

Anotace: Napsaná 27. 4. 2012

Na baru sedí sama smrt,
v jedné ruce sklenku vína,
když připíjela na;
Válku, chudobu a hlad!

Pak pozvedla druhou ruku,
koukla na čas,
že nastala její hodina
a trochu trápila jí kocovina.

Protože oslavuje každý den,
smrt je stále - žádná novina,
ale čekala tu na klienta,
jehož trápila rakovina.

A tak smrt pije dále,
dokud nevypije poslední sud vína
a na Zemi nezbude už,
ani poslední žena a muž.
Autor William Christo, 21.05.2012
Přečteno 684x
Tipy 2
Poslední tipující: Cizí neštěstí
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já nevim, ty záhrobní mě nelákají..ale přečetl jsem.

05.12.2012 20:41:19 | Robin Marnolli

... A nebude to dlouho trvat....líbí se mi to :)

22.05.2012 20:52:33 | Cizí neštěstí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí