Skrýš

Skrýš

Anotace: ...

Poutníče!

 

Našlapuj tiše,

chceš-li kdy slyšet

jak noc klidně dýše.

Našlapuj tiše,

jdeš kolem mé skrýše!

 

Poutníče!

 

I kdybys hledal ji

všemožně po kraji,

dobře ji utajím.

 

Je tam, kde ji nečekáš,

čeká tu na tebe

až ráno ji opustím,

unaven hvězdami

a svitem luny.

Je tam, kde ji nehledáš,

s výhledem na nebe

skutečně překrásným.

 

Zastav se, neznámý!

 

Slyšíš, jak šumí?

 

Tak poslouchej tiše!

Jsi v srdci mém,

srdci mé skrýše.

Autor free.poet, 05.06.2012
Přečteno 435x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, RPX
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekná...

05.06.2012 22:08:32 | gallatea

děkuji :)

05.06.2012 23:43:01 | free.poet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí