(Kdo) Jsem...

(Kdo) Jsem...

Anotace: Moje tvorba je obvykle osobní, a tady je pár řádků vyloženě pravdivých. Tahle básnička patří k těm, které jsou povedenější než jiné.

Jsem drsným melancholikem,

jsem matkou bez citu,

jsem abstinentem alkoholikem, 

jsem hrubá v soucitu.

 

Jsem spokojená v bolesti,

jsem rozesmátá v žalu,

a libuji si v neštěstí,

jsem osamělá v davu.

 

Jsem klaunů a šašků smutnou kněžnou,

jsem hluchou hudebnicí,

jsem neobvyklou dívkou běžnou,

bezmocnou kouzelnicí.

 

Jsem krutá, sama trpící,

že láska nevyjde ze mě,

jak pramen krve prýštící,

z hlubokých útrob Země.

Autor RyxiraAmyGinger, 27.06.2012
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: poeta, Rootness, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí