Zamlžená realita

Zamlžená realita

Anotace: Orwellovské rozpoložení

Hledání odpovědí:
Pověz, zrcadlo,
jaký jest smysl bytí?
Ukaž mi křesadlo,
jenž pravdu osvítí

Jest světlo na konci tunelu,
když blíží se nirvána?
Nebo snad žiji v omylu
a nepoznám večer od rána?

Prozření:
Vidím, co chtějí,
ne to, co jest
Tiše se smějí,
když hltám tu lest

Nevěřím historii
ba ani době,
ve které žiji,
ale jen sobě

Kapitulace:
Poslušně čekám,
kdy smrt se připlíží
Poslední slova
Jedna-devět-osm-čtyři
Autor Serja, 03.11.2012
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Lucy Susan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí