Naděje v kouři

Naděje v kouři

Bývali jsme také mladí
možná méně světa znalí
Chtěli jsme být světu slavní
bohatí a přesto mravní.

Co z toho se splnilo
a co z toho jen vysnilo?
jen sám sebe můžeš soudit
v temnotě se splínem bloudit.

Zázraky se nedějí
to si pletem z nadějí
a pak jako z ohně žáru
měníš tělo v šedou páru.

Všechny cíle vytyčené
mění se nám ve ztracené
všechno změní čas a doba
zbyde ti jen smrt a touha.

Boha hledáš kolem sebe
ale ten na tebe z výšky sere
hledáš nějaké jistoty
jedinou však jsi jen ty.

Život křídly zamával
rozdal karty a šel dál
kdo si svůj cíl navždy splnil
aniž by ho neposkrvnil
tomu čest a taky sláva.
Autor Ďábel sám, 15.11.2012
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím jak na Tebe, ďáblíku, ale na mě nesere:-).Je to zajímavě napsané, piš dál než Tě šoupnou do truhly:-)

25.11.2012 10:42:23 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí