Rozbitý stetoskop

Rozbitý stetoskop

Anotace: proud asociací

Sbírka: Variace

Rozbitý stetoskop

nahání hrůzu

snad jen těm

kdo šlapou po polštářích

v nekonečnu

a sejít z římsy

je jim k smíchu.

 

Veškerá legrace

ale utichne

až rozkřičí se alarm

a začne žalovat

že ten a ten

nepřišel

jen se loudal po chodbách

když pacient plakal

že ho bolí svět.

 

Dlaždice chladí naše rozhovory

a všude je ticho

 

Jako na marách

 

V bezkrevnou hodinu

udeří zase čtvrtá.

 

Věčně asi půjde to tak dál.

 

Přesto tuším,

že má smysl sbírat střepy.

 

Bratře.

Podejte mi stetoskop.

Autor Ori Eremos, 15.01.2013
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí