Odkaz

Odkaz

Anotace: ...

Jak dlouho je člověk mrtev,
proti tomu,jak krátce žil?
Na pouti životem prožíváme
spoustu krásných chvil
i utrpení.

Co vlastně osud mění?

Ne každý,během těch roků,
zanechá historickou stopu
pro příští generace.
Co byl by Chaplin bez legrace,
Pythagoras bez své věty?

O nich vědí všechny děti!

Čiňme proto vše,co známe,
ať svým synům zanecháme
kousek sebe sama.
Minulost je totiž dána
skutky,které jsme vykonali.

Co konat,by nás všichni znali?

Sestrojit stroj času?
Být majitelem úžasného hlasu?
Nemůže být každý věštcem,
vědátorem,veršotepcem.

Není třeba věšet hlavu,

žijme jen tak,pro zábavu!
Autor Bakchus, 22.03.2013
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Rootness, aravara, Raziel PsyDearth Characith, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivé. Když teda nic, tak té zábavy by mohlo být víc.

21.04.2013 12:21:57 | VEDz RVAHEs

Báseň s humorným štychem a hluboce pravdivým ponaučením. Dobrá věc...

22.03.2013 15:33:35 | aravara

Díky!!!

22.03.2013 16:59:54 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí