Sestřička

Sestřička

Anotace: Vejde se život do slzy nebo kapičky vody ?

Sbírka: Sofisma smyslů V.

Je veselá

pusu pořád od ucha k uchu

Starosti mi dělá

říkám si v duchu

ta slza krokodýlí

ta stopa mokrá

s křehkostí motýlí

se sílou obra

Je lehké život si uspořádat

těžké pak mu sloužit

Je lehké síly si nastřádat

těžké pak zbraně složit

Celý svět

v kapičce rosy

Namítá kdosi

Jedna kapička v celém světě

nevzpomene tě

 

Starosti mi dělá vše

co tmavne a bělá

do ztracena

Kam to mám jít

duše uřícena

přestala snít

Je veselá a pořád tu

pusu od ucha k uchu

nevadí ji, že si čtu

žádá si mého sluchu

 

Nevšimla si Karkulka

té krokodýlí slzy

u oka

 

Autor VEDz RVAHEs, 09.04.2013
Přečteno 600x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Květka Š., Amonasr, střelkyně1, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí