Touha

Touha

Anotace: Jak vypadnout z kola.

Sbírka: Sofisma smyslů V.

Ze zaprášeného chodníku

se zvedá vítr bílý

Od nedbalého pomníku

jsem vyrazil k cíli

 

Tady jsem tě zanechal a jdu tě hledat znovu

Můžeš všechno

jen mě chval

Vždy vracím se zpět

ke svému hrobu

 

Pod zataženým nebem hvězd

Bez plachet

a bez kormidla

Jsem na jedné ze všech cest

kde naděje mi zřídla

 

Po kolikáté už takhle jdu

cestou opuštěných ostrovů

V hubě zařezanou uzdu

zhmotnělého slova

vlastního výtvoru

 

Nešlapu na místě

jak voda se šlape

Každý krok nejistě

pramen po kameni klape

Bystřina čirá se mění v kaliště

nechám to na příště

 

Ze zaprášeného chodníku

se zvedá vítr bílý

K nedbalému pomníku

vracím se k cíli

 

Sám za sebou a k tobě

Jdu za tebou a k sobě

 

Autor VEDz RVAHEs, 19.04.2013
Přečteno 589x
Tipy 5
Poslední tipující: Miriska, Květka Š., Amonasr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné chápu naprosto všechny slova.já za sebou nechal jen prach dětský pláč nenávist a strach. čekám prosím snažím se a uvidím

12.05.2013 22:01:39 | Barci

Nevím, co odpovědět, snad - Díky za upřímnost.

12.05.2013 22:19:37 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí