Včera je dnes

Včera je dnes

Anotace: expasivní zeroglot

 

Depresionista:

minulost je jistá

 

žiju tím, co už se stalo

a myslím jen velmi málo

na to, co mne zítra čeká

 

budoucnost je cizí řeka

jejíž proud je dravý

vlastně ještě neví

který břeh je pravý

 

má-li vůbec levý

 

tak žiji jak v klubku nití

vlastních představ, skutků

depresí a snů a smutků

 

nejistot a obav stera...

 

Každý den je pro mne včera...

 

 

Autor aravara, 17.05.2013
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí