Statika

Statika

Anotace: Toto je pocit bezdomovce, který dostal byt.

Bílý lustr na bílém stropě

Hodiny tikají na bílé stěně

Šest partají v jednom domě

Jsem unavený jako štěně

 

Smutný nábytek kolem stěny

Prošlapané koberce

Život plyne beze změny

pokud se nic měnit nechce

 

Lampička smutně svítí

na prázdné řádky bez duše

Řečeno suše a jednoduše

Chráním si jen své bytí

 

Před prahem nezouvám

      si boty

Před prahem doufám

      že půjdu dál

Nejsem připraven

      a co ty

Smál jsem já

      i on se smál

Tak pojď dál

Ptám se

      co má znamenat

Bílý lustr

Tikající hodiny

Prošlapané koberce

Smutná lampička

Prázdné křeslo

 

Jsem zase doma

      střecha nad hlavou

Pojídám sám sebe

      život

          je mi potravou

Autor VEDz RVAHEs, 18.05.2013
Přečteno 476x
Tipy 7
Poslední tipující: 6thSun, Elisa K., Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju hodně stěstí a ať už je vše jen dobré. Pohlaví žena:-)

09.08.2013 21:34:42 | grázlík

Děkuji.

10.08.2013 06:32:14 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí