Jedeme dál

Jedeme dál

Roztává náš sněhulák,
ze strachu ho sněhem oblepujem.
S padajícím nebem stoupá tlak,
my nad mršinami poletujem.

Naivně sledujem odlesky
zlatého telete, co do sebe se hroutí,
posloucháme umělé potlesky
a naším idolem jsou žrouti.
Uši topíme v samolibosti
a vlastní mysl prosíme o zapomnění,
smíření jsme se světa hořkostí,
s kompromisem, který není.

Dálnice lží je bez exitu,
pravda je naší jedinou slabostí.
Dálnice lží je bez limitu,
jedeme po ní s hrdostí.

Autor Kent Noklieny, 10.06.2013
Přečteno 555x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě ten text není špatný, střední část se mi docela líbí.

14.06.2013 10:57:23 | pineapple pie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí