Morální dilema

Morální dilema

Anotace: Je to možná trochu smutná úvaha, ale kdo o tom někdy nepřemýšlel...

To morální dilema, jestli přestat žít...
to se mě drží už od útlého věku.
Či sebe o svět, či svět o sebe připravit,
anebo dál hledat celou pravdu o člověku..?

To morální dilema, jestli zůstat žít...
radovat se, či trpět více, než je zdrávo...
Můžu se otrávit, utopit, oběsit?
A mám na takové dilema morální právo..?
Autor Miléne Marguerite, 09.07.2013
Přečteno 693x
Tipy 2
Poslední tipující: WoQyX, Slechtic
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí