pád není tak zlý když si užíváte let

pád není tak zlý když si užíváte let

Anotace: ..






devatero nesplněných slibů
říkáš si
možná dělám chybu
ze tady čekám
v dešti a tichu
kdy ani ptáci na obloze ...

z hříchu zrození

jaká znamení?


přitom jsi věděla
ze spávám v oblacích
že drakům dovolím
po vzdušných proudech
po zádech
obtočit horám rozcuchané chmýří


půjdeme podél okraje ...
až dolů kde se všechno zbíhá

kde barvy splynou s náručí
řeka tu pramení  své první krůčky
korytem napříč
nitrem skal


dovolíš ?

naberu do dlaní

trochu těch kapek chladných

v pohledu posledním

svázán s oblohou

Autor poeta, 12.07.2013
Přečteno 365x
Tipy 9
Poslední tipující: kudlankaW, Robin Marnolli, Proxima, Amonasr, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi obrazné a působivé.

Krása!

Marty Kudlák

13.07.2013 10:43:50 | kudlankaW

Rád jsem to namaloval Márty :-)

13.07.2013 11:12:10 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí