Iluze svobodné vůle

Iluze svobodné vůle

Anotace: <p><em>Jakou roli hraje&scaron; v pl&aacute;nu,</em></p> <p><em>dozv&iacute;&scaron; se až...

Jakou roli hraješ v plánu,

dozvíš se až budeš v pánu.

Máš pocit, že řadu let,

už je ti malý širý svět.

 

Pak uklidní tě pohled do lesa,

či na blankytně modrá nebesa.

Zazvoň klíčema a budeš svobodný,

roztáhni křídla a leť jako pták.

 

Nadechni se večerního vzduchu

a popři ten ostnatý drát.

Co tě svazuje...

 

 

Autor Piví, 23.08.2013
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Slechtic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec mě dostal má něco co nutí pohnout mozkovnou;-)

25.08.2013 14:46:07 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí