TVORBA A VĚK

TVORBA A VĚK

Anotace: Ve škole jsem nechápal, proč mnohý literát během života měnil tvořivost.

Ale teď už to vím
dokonce popsat
to mohu a smím

Je to vlastně obraz
duše stavu a nálad
Když každý i sobě
přiznává to nerad

Jak věkem se mění vztah a styl žití
jsou v něm však i jisté okamžiky
šité na míru ale jen horkou nití
v kytici života stále více zvadlých kvítí
Za náhodu - čas být člověkem - vřelé díky

Rudolf
nevíme kolikátí
Na cti to nic netratí
Autor RU 82, 26.10.2013
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí