České buchty

České buchty

Anotace: ......

A naše hádky ?
Na ty, Ital je krátký
A Francouz ?
Závidí nám lásky…
Švéd
Nám bere trojku
A Rus ?
Perestrojku…
Němka do postele
Už nefrčí
Zpitý Dán
Jí šarmem
Do kapsy strčí…
Kanadský dřevorubec s Amíkem
Co jsou ?
V porovnání
S naším Šemíkem ?
Mexikánec
Rád kuchtí
Ale nemá
Na Český buchty !!
Autor v.hercik, 02.11.2013
Přečteno 448x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí