Vzdálený Bůh

Vzdálený Bůh

Anotace: Jaký je - Bůh?

 

Nic neděje se v světě 

bez vůle jeho, Boží.

 

S jeho vůlí se krade  

s jeho vůlí se vraždí  

s jeho vůlí se zneužívá dětí  

s jeho vůlí....

 

Bůh není dobrý...  

 

Z jeho vůle se rodíme i  sníme  

z jeho vůle jsou květy, hvězdy a západy slunce  

z jeho vůle máme rodiče i vnuky  

z jeho vůle....

 

Bůh není zlý...

 

Ví, že ve světě je velmi mnoho hladu  

ví, že z touhy mít si otravujem vzduch  

ví že svět vede války o moc, peníze a vládu  

ví vše a ač i vše může - nic nečiní... ten duch !

a nad to:

  

Vše ví a může. Všechno zná a vidí.  

Proč ze všech světů, galaxií, planet  

by měl mít středobodem zájmu právě lidi  

a všechno další v kout vesmíru zamet?   

 

Bůh je nad věcí.

 

 

 

Autor aravara, 23.11.2013
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takže pánbůhví kde...

25.11.2013 09:30:02 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí