Svědomí IV.

Svědomí IV.

Anotace: Z cyklu Viny a svědomí

 

 

ostrost epizod

šotů z mého života

roste tak rychle

jak časová umístění křivd pozbývají kontur

 

komu co kdy jak

 

a jak pomalu zaniká radost z dobra

ty po něm chlebem

narůstá stud za to

co vidím až teď

 

hoď kámen

 

Autor aravara, 10.12.2013
Přečteno 464x
Tipy 6
Poslední tipující: Aťan, isisleo, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí