MatrixxirtaM

MatrixxirtaM

Anotace: mad-trix

Matrix nie je matrix, toto
antimatrix tvrdí
zmien pozná iba toľkoto
čo za necht, v osudí

namiešal big bang prvý ťah
v lotérii fyzík
od výmyslu sveta, výťah
bez dvier bol bez rizík

výstupu už v mezaníne
pravdy raz a navždy
pre tých, čo sa boja svine
lži - nemá strach každý

kto za chrbtom tuší možný
nanomatrix v uchu
ihly, akýsi záložný
mad-trix v ovčom rúchu
Autor Petbab, 01.01.2014
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jitoush, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná je to mat v triku...

02.01.2014 16:39:29 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí