Jen Bůh ví..

Jen Bůh ví..

Anotace: Text písně "Jen Bůh ví..." z EP 2013 www.roberthlavaty.cz/audio/

Začíná se sypat sníh

zůstává v ulicích

svý souhvězdí máš na dosah

když jsi blíž-nemáš strach

Za oknem už běží film

nevnímáš ani svůj stín

svý souhvězdí máš na dosah

když jsi blíž-nemáš strach

Ref:

Protože jen Bůh ví co se může stát

ty můžeš snít akorát

Protože jen Bůh smí si s námi hrát

ty můžeš snít napořád

Najít svůj ráj zkoušíš zas

alespoň jednou zastavit čas

vždyť svý souhvězdí máš nadosah

čím jsi blíž máš menši strach

Nemusíš být furt na koni

toužíš osud si naklonit

to svý souhvězdí máš nadosah

čím jsi blíž máš menší strach

Ref:

Protože jen Bůh ví...
Autor Robert Hlavatý, 09.01.2014
Přečteno 501x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Robin Marnolli, v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkově se mi líbí ten hudební styl. Dobrej hlas. Fajn udělaná muzika, dobrá kvalita.
RM.

10.01.2014 11:12:41 | Robin Marnolli

hezká píseň

10.01.2014 11:08:36 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí