Přehání

Přehání

Anotace: m..

Úspěch tkví v tom, že bod bezrozměrný
lze definovat
Velkým třeskem, v němž čas obousměrný
šlo podminovat

zpět aby se nevrátil pozpátku
pokaždé bouchl
dveřmi, pak vjem ve zpětném zrcátku
přežil jen vo chlup

mé vědomí je bod, pouhý puntík
stopnu si v čase
kometu pro svůj zdařilý průnik
dvou entit, ať se

zadefinuji v časové ose
jejího tání
v periheliu do tečky mdlé pouze..
kdo míň přehání?
Autor Petbab, 15.01.2014
Přečteno 398x
Tipy 8
Poslední tipující: padající do neznáma, enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten pověstný chloupek...

15.01.2014 23:23:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí