Do

Do

Anotace: vrat

Zásadní omyl vědy je objev
- prablud, všechno tu bylo
jak dřív, jen lidský um dlouhých prodlev
není si vědom, bílo

černobílé logne se na servry
v racku - dat kloace
namele balzám jdoucí na nervy
z reaktivní formace

vědecký stres - klid, nastane obrat
kýžený, ať je poznat
trapas, kdo do otevřených bouch vrat
zařval.. není nad pohmat
Autor Petbab, 27.01.2014
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud si nešáhneš na sklo v řezu...

28.01.2014 07:43:43 | enigman

..dveří dříve již rozražených

28.01.2014 08:10:49 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí