Paměť si vybírá

Paměť si vybírá

Anotace: pohled zpátky

 

 

na soutoku dne a noci

v pahorkatině paměti

se vynořují vzpomínky

 

barevné  a lesklé -

ty vyprávíme známým

a černobílé, drsné

 

ty necháváme  v hloubi

a jsme rádi

když zase usnou

Autor aravara, 07.02.2014
Přečteno 388x
Tipy 7
Poslední tipující: terezkys, jitoush, Jana B., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí