No

No

Anotace: nazdar

Být úspěšně neúspěšný
je můj způsob přežít
mezi klony, triumf falešný
hraju, líp soutěžit

o neúspěch lze nevalně
jenom levitací
v přízemním ozonu, schválně
v bezvětří s legrací

lehkosti, ať se kdo šklebí
osvícen ze zdola
volím nemít stín na nebi
jako být za vola

civilizacím galaxie
k smíchu v pupku světa
chytře trapas jako prase
řešit právem veta

podívám-li se do dálek
nemám hrůzu z vakua
nacházet snů nedopalek
odtáhnu dál nakvap
Autor Petbab, 04.04.2014
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí