Tragika nočního bdění

Tragika nočního bdění

V tragice nočního bdění
mi připadá
že žádná tragika není
že je to fraška ten normální život
že si ho vymyslel nějakej kokot
aby se zabavil při nočním bdění
aby pak tisíkrát upravil znění
které je receptem na nevědění.
 
A já bych daroval veškeré jmění
kdybych už procitl z věčného snění
kdybych se smířil s nepochopením
protože na život nenajdu návod
život je prostě jen vesmírnej komplot
kde žádná tragika není
tak přemýšlím
v tragice nočního bdění.
Autor Giuseppe_Lumík, 17.04.2014
Přečteno 443x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, RyxiraAmyGinger, Jin&Jang, Zrska, Amonasr, KatkatkaW, Aiury
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedená

27.10.2014 16:23:45 | Lioness

Zhudebněna též. Díky.

06.11.2014 21:00:38 | Giuseppe_Lumík

ta první sloka... naprosto se ztotožňuju

18.04.2014 21:34:41 | RyxiraAmyGinger

Bude nás víc :)

05.05.2014 16:22:40 | Giuseppe_Lumík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí