Kdysi

Kdysi

Anotace: Lehká úvaha nad minulými životy. Rozložení veršů je můj "patent" :)

Kdysi jsem poutníkem býval.
Chodil od ničeho k ničemu
a bosou nohou rosu z trávy smýval.
Kdysi jsem všechno míval.
Zahrál si zloděje i ničemu a do země se díval.
Kdysi jsem nahlas zpíval. Léčil jsem i miloval a čela líbal.
Kdysi jsem se na svět očima slepce díval.
Kdysi jsem umíral na ránu v lebce, kdysi jsem se topíval.
Kdysi jsem se odíval hebce.
Kdysi jsem seděl na bedrech hřebce a nejednou zaplatil za služby děvce.
Kdysi jsem se zlobíval.
Kdysi jsem mistrům umýval štětce a rychle chodíval.
Kdysi jsem lámal o rytíře dřevce.
Kdysi před dávnými časy, jsem míval vlasy.
Proto teď co jsem jednou mel už nemívám.
Autor SPETR, 17.07.2014
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Malá mořská víla, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej :)

17.07.2014 21:42:42 | SmallGeorge

Rád jsem vítán :) díky

18.07.2014 09:32:13 | SPETR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí