Cecilka

Cecilka

Anotace: text k písni pro kamarádovu kapelu

uniká

v osmičkách si lítá

cecilka

moucha trochu zpitá

sonduje

kde by byla skrytá

málo je

málo však je hbitá

 

ulička je slepá

není kudy ven

očička má vlhká

že neni to sen

 

chycená

je teď naše muška

bezradná

naděje je troška

nevnímá

ji snad ruka božská

přemítá

jak se z pasti dostat

 

sama je moc slabá

prorazit tu zeď

hrdinů je třeba

zasáhněme teď

 

ref: nechci zastínit tvou jedinečnost

nechci utopit tvůj originál

proč nebojovat jako společnost

pro svobodu tvou uděláme bengál

 

ztracená

cecilka je volná

chrání ji

další muší hejna

stále svá

sociální žena

kobylky (byly taky)

pro tyrany rána

 

ref.

Autor Kent Noklieny, 20.07.2014
Přečteno 392x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí