Večer

Večer

Anotace: ...co se ti zdá může se i splnit..

Slunko skončí putování
předá vládu luně
a snům,jež bez vyzvání
vstoupí v naše skráně

navštíví nás z podvědomí
z plátýnka snění
by ráno sis uvědomil
význam daného jmění

za rozbřesku budeš vědět
co ukrývá putování
až z obzoru slunko bude hledět
naplní se zázrak zdaný
Autor vodnař, 07.09.2014
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: Bassí, Květka Š., Barčík, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí