Otázky

Otázky

Anotace: .

Co by se asi tak stalo
kdyby se na chvíli zastavil čas?
Změnilo by se tím něco?
Nebo by se nestalo vůbec nic?
Kdyby se vraždilo, kradlo a lhalo
Kdybychom morálce zlomili vaz
Zničit se dá přeci kdeco
Dokázali bychom zničit svět víc?
Copak je zničený málo?
Musí dál postupně ubývat krás?
Děláme to jenom z hecu?
A mohl by být rub zároveň líc?
Že by se mi vše jen zdálo?
Že by náš svět neměl jediný kaz?
Proč je kolem tolik keců?
Měl by snad někdo z vás k tomu co říct?
Autor Manni3, 14.09.2014
Přečteno 866x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky položené otázky, které jsou samy o sobě důležitější, než případné odpovědi na ně...

14.09.2014 12:53:02 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí