Anabáze

Anabáze

Anotace: .

Zpočátku šel život lehce
A mnohdy připomínal jízdu spanilou
S odhodláním maratónského běžce
Rozjet se životem s nadšením
Někdy se nám jet dál nechce
Sílu žít zavedem do těla kanylou
Na první pohled působíme křehce
Do vlastních životů začtení
Není to veselé čtivo
Dílo je obsáhlé. Čte se to špatně
No a přestože to napsal sám život
Něco tomu prostě schází
Možná, že lahvové pivo
Proč nevratná láhev vypadá vratně?
Můžem se spolehnout na nosné zdivo?
Slib se stal jen prázdnou frází
Jde pouze o oběživo
Někdy jsme šťastní, někdy zas na dně
Občas je slunečno, občas deštivo
Život je jen anabází..
Autor Manni3, 04.10.2014
Přečteno 664x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Gabriela Green, Madanik, Amonasr, Jort, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí