Až budu jednou sám

Až budu jednou sám

Anotace: Tak toto bych chtěl stihnout.

Až budu jednou sám

pak už nemusím mít rozum

Všechno rozdám

navštívím universum

Všechno veškerenstvo

našeho bytí

Nebude obecenstvo

nebude zbytí

 

Až budu jednou sám

pak nebudu k mání

Všechno poznám

i smysl umírání

A než se znovu narodím

všechny časy uvidím

I ten před narozením těla

duše ukázat by mi to měla

 

Až budu jednou sám

budu s duší meditovat

Ke všemu se přiznám

nebudu ničeho litovat

Konečně s Bohem na hoře Říp

nemůže být nikde líp

A jak v tomto životě stihl jsem všechno

tak potom sebou ponesu jen jedno

 

Ten obraz před sebou

který pořád vidím

Rozloučení se s lebedou

tím plevelem Země

Za kterou se stydím

a jsem rád

      že již není ve mě

 

Až budu jednou sám

tak si to s celým světem rozdám

Autor VEDz RVAHEs, 20.01.2015
Přečteno 482x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Akrij8, knihomolka, Amonasr, Luky-33, Frr, MARKO
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když zůstaneš sám, bude ti hodně smutno.....já to znám

25.01.2015 16:44:47 | jitka.svobodova

Byl jsem mnoho let sám a na ulici, a promarnil jsem tento čas. Viz mé web stránky. Teď se na toto období již raději připravuji. A je jedno, kde budu.

25.01.2015 23:21:55 | VEDz RVAHEs

Moc pěkný plán.

20.01.2015 19:15:12 | MARKO

Jinak to nevidím, jinak to nebude .... Díky.

21.01.2015 22:57:04 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí