Sluneční

Sluneční

Anotace: ...čtyři mini básně..

Sluneční

Máš-li na duši flek
chybí ti v duši slunce
znám zaručený lék
dej na dlaň svoje srdce

Noty

Noty tančí mezi řádky
odpočívají na lince
zanesou nás do pohádky
v melodii o lásce

DNA

V každém novém začátku
je i konec daný
kód pláče a polibků
v šroubovici rozepsaný

Dno

Kolik podob láska má
myslím,že ne jednu
když však není upřímná
míří časem ke dnu
Autor vodnař, 25.02.2015
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Křemen, jitka.svobodova, knihomolka, Pan Žloutek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí