Únava

Únava

Anotace: Poetické blues - úkol na Tvorbu Textu. Pravidelná stopa (DTD).

 

 

 

Když oči svědí z únavy

odložím tělo do trávy

a půjdu se projít v myšlenkách

 

vítr mi prsty protéká

a v představách čechrám oblaka

tak jako tvoje peřiny

 

ručičky uvnitř hodinek

zastaví proudy vzpomínek

které mi snění rušily

 

šumění náhle ustane

tělo mé v trávě schované

paprsky slunce nadnáší

 

na samém konci procházky

zodpovíš všechny otázky

které mně v hlavě hlodaly

 

a bude klid...

 

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 21.03.2015
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí