Uzdravení

Uzdravení

Anotace: pod klikou flašinetu

Ta moudrá slova slyším zpívat
to někdo otočil klikou flašinetu
to někdo otočil a šel se dívat
na plátno všité v taburetu.

Pod tíhou času,prachem ukrytá
zatuchla v slepotu
v písmena slepená
rozkládá samotu.

Ta moudrá slova slyším zpívat
to někdo otočil Biblický klíč
to někdo otočil a chtěl se dívat
po čem touží světa chtíč.

Otevřel však bránu zloby
pod tíhou času, zapomněl na moudrá slova
otočil klikou flašinetu...
pod tíhou vět
kdo spasí život
kdo uzdraví svět?

A nebo?

Otočme klikou flašinetu...
pod krásou vět
spasí se život
snad uzdraví svět.
Autor Tanzania, 07.04.2015
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Noc17, Rozina, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí