Mlčet

Mlčet

Anotace: je zlato

Mlčící inteligence je k mání
všude ve vesmíru, kamkoliv páchnu
zda se nepřemlčí, to není na ní
kdyby jí nebylo, žízeň svou spláchnu

po poznání smyslu života rumem
začátek konce se neskončí nikdy
co se neventiluje hrozí průjmem
když můžu nemoct, moct můžu kdo ví kdy

všechno je moudré, o tom není pochyb
v logice věcí je naprostá shoda
rovnítko rovnice němých rtů pohyb
znamená, není pak mlčet dál škoda?
Autor Petbab, 17.05.2015
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí