Bloudění

Bloudění

Anotace: myšlenky deštivého odpoledne

Životem bloudím
až do samých hlubin
co je víra
a co mě užírá
pro co se umírá
nebo pro koho

Na cestě dlouho
ale pořád brzy
na to
abych tajemství odhalil
a to mě mrzí

Víra je hůl
o kterou se člověk opírá
když veškerá naděje
mu před očima umírá

Užírá mne pocit
že skončím sám
že jen tak pro nic za nic
umírám

Umírá se pro ty
které milujem
umírá se za činy
kterých za pár let litujem

Bloudím životem
mezi Valhallou a nebem
mezi láskou a nenávistí
mezi rájem a peklem
mezi věrností a neřestí.
Autor lukassnajdr, 08.07.2015
Přečteno 583x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí