Poselství

Poselství

Anotace: ...dannost daná..

Poselství minulých životů
přepestrý kroj
vpluje s Tebou do světů
kde nehasne lásky světelný zdroj

poselství minulých životů
přítomná budoucnost
čas vetkaný do hrotu
šípu,jež míří na věčnost

poselství minulých životů
osudu paměť
procházka cest k příběhům
kde skrytá je závěť

poselství minulých životů
v knize kapitol
od ústí k pramenům
k hvězdě až na vrchol
Autor vodnař, 19.08.2015
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí