Radiace

Radiace

Anotace: Rozpor mezi srdcem a myslí.

Moje mysl ortodoxní

rozruší mé chabé srdce,

-och, naprosto paradoxní-

                    Mravokárce!

 

(v nadsázce)

 

 

Názor její, víra v rozum,

odporuje mojí vášni

i duševním obrazům.

                    Prostopášní!

 

 

Tak kdo komu? A kdo s koho?

Ptám se často. V rozmýšlení.

Rozluštění je tu mnoho.

Rozjímám však ... Je či není?

 

(k zamyšlení)

 

 

A tak mé tělo pohltí

(častokrát a zas a znova)

radiace výbuchu

mého srdce rozruchu.

 

 

 

 

Cítím jeho poruchu.

 

 

Autor Aiury, 22.09.2015
Přečteno 462x
Tipy 11
Poslední tipující: MARKO, enigman, Jort, černočerný, Amonasr, Frr, Pamína, Lůca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to chce gaigra...

23.09.2015 11:43:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí